Serial: Mr. Robot (2015-2019)

Mr. Robot este un serial american de genul dramă-thriller, creat de Sam Esmail. În rolul principal joacă Rami Malek ca Elliot Alderson, un inginer de cibersecuritate și hacker, care suferă de fobie socială și depresie clinică. Alderson este recrutat de un anarhist cunoscut ca "Mr. Robot", jucat de Christian Slater, pentru a se alătura unui grup de hacktiviști numit "fsociety". Scopul grupului este distrugerea tuturor datoriilor prin criptarea datelor financiare a celui mai mare conglomerat din lume, E Corp.

Episodul-pilot a avut premiera pe mai multe servicii online și video on demand, în data de 27 mai 2015. Primul sezon a avut premiera pe USA Network în data de 24 iunie 2015, iar sezonul al doilea pe 13 iulie 2016. Cel de-al treilea sezon a avut premiera pe 11 octombrie 2017. În decembrie 2017, Mr. Robot a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon. Sezonul patru, ce a avut premiera pe 6 octombrie 2019, este sezonul final și s-a încheiat pe 22 decembrie 2019.

Mr. Robot a fost primit cu laude din partea criticilor și a câștigat diferite premii, inclusiv Globul de Aur pentru cel mai bun serial TV la categoria dramă și a fost onorat cu un Premiu Peabody. În 2016, serialul a primit șase nominalizări la Premiile Emmy, iar Malek a câștigat la categoria Cel mai bun actor în rol principal într-o dramă.

LINK IMDB

 

surse: imdb.com, wikipedia.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *