Singura persoana din lume care nu simte durerea, foamea sau oboseala!

Olivia Farnsworth este singura persoana care nu are cromozomul 6.

68

Olivia este un copil normal la prima vedere dar aceasta poseda un set de abiliati foarte rare: nu oboseste niciodata, rezista mai multe zile fara mancare si nu simte durerea. Asta datorita unei conditii rare medicale: sufera de o tulburare a cromozomilor cu care medicii nu s-au mai confruntat pana acum. De altfel, acestia cred ca micuta este singura persoana din lume care are toate simptomele simultan.

De asemenea doctorii o numesc „fetita bionica”.

Mama ei a declarat ca starea ei medicala este atat de rara, incat medicii nu au gasit un nume pentru ceea ce are ea

“O data, a fost lovita de masina si tarata cativa metri mai incolo. Am inceput sa tip, a fost groaznic. In schimb, ea s-a ridicat linistita, a venit spre mine si m-a intrebat “ce s-a intamplat?” Conform medicilor, Olivia a scăpat aproape nevătămată pentru că a rămas calmă şi nu s-a speriat.

Niki, mama ei, spune ca a observat prima data semnele bizare cand avea doar cateva luni. “Nu ii crestea parul si avea dureri cumplite de la colici. N-a avut par pana la patru ani si jumatate.” Aceasta mai spune ca exista si simptome negative: micuta are de multe ori crize violente, din senin. “O data a inceput sa tipe la mine, sa ma injure si sa ma loveasa, de fata cu toata lumea. M-am simtit ingrozitor de rusinata”,  a spus aceasta.

surse: instagram.com, babyspace.uk.com, stirileprotv.ro, adevarul.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.