Timpul NU ESTE REAL: Fizicienii arată că totul se întâmplă în același timp

51

Conceptul de timp este pur și simplu o iluzie alcătuită din amintiri umane, tot ceea ce a fost și va fi vreodată se întâmplă în același timp.

Aceasta este teoria unui grup de fizicieni care au ca scop rezolvarea unuia dintre misterele universului.

Majoritatea oamenilor nici măcar nu iau în considerare conceptul de timp, dar nu există nimic în legile fizicii care să afirme că ar trebui să se miște în direcția înainte pe care o cunoaștem.

Legile fizicii sunt în cele din urmă simetrice, ceea ce înseamnă că timpul s-ar fi putut mișca cu ușurință într-o direcție înapoi, așa cum o face înainte.

Într-adevăr, unii adepți ai teoriei „big crunch” spun că timpul va rula înapoi atunci când universul se va opri și se va contracta înapoi în sine.

Inevitabil, unii au ajuns la concluzia că timpul este pur și simplu un concept uman.

Teoria, susținută de teoria relativității lui Einstein, afirmă că spațiul și timpul fac parte dintr-o structură de patru dimensiuni, în care tot ceea ce s-a întâmplat are propriile coordonate în spațiu. Acest lucru ar permite ca totul să fie „real” în sensul că trecutul și chiar viitorul sunt încă acolo în spațiu – făcând totul la fel de important ca și prezentul.

În concluzie trecutul, prezentul și viitorul există și se întâmplă în același timp. Timpul este doar percepția noastră despre aceste evenimente.

surse: express.co.uk

Leave A Reply

Your email address will not be published.